THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

.

.

.

.

Monday, February 28, 2011

Hari BAHAGIA nya

~ SELAMAT PENGANTIN BARU ~

Untuk entry kali neh agak pelik sket...
aKu xrasa pon aku MARAH atau SEDIH bila dapat tau ko kawen
Sbg seorng insan yg mempunyai HATI PERUT..
aku doakan ko BAHAGIA dgn wife ko tuh
mmg xpatut pon kite doakan yang buruk untuk org kan
TAPI..

aku rasa ko xpunya HATI YG BAIK cm aku
kalau x ko mesti ade akal tuk pk n ko xkan wat ape yg ko dah wat pd aku..
TAPI XPE..

oleh kerana aku neh TERLALU BAIK
sampai ko pijak KEPALA aku...
aku da lama lupakan hal tuh..
sebab aku pon da BAHAGIA dgn hidup aku skang..

aku nak ucapkan smga berbahagia la..
jaga wife ko elok2..
jangan plak ko KIKIS wife ko tuh..
pastuh ko tggal..
TAPI lantak la ko nak wat pon..
die wife ko...
hahahah..

whatever !!!!

Thursday, February 24, 2011

DraMa ISTERIKU ZULAIKHA



Sangat2 TERUJA dengan telemovie " ISTERIKU ZULAIKHA "
arahan Shahrulezad Muhammeddin di TV9 semalam..
sangat mengagumi karya2 BELIAU..
Di tambah dengan lakonan hebat dari Nurkhiriah (my fav actress), Amani & Ungku Ismail..
cerita tersebut berjaya membuat hati SAYA tersentuh sangat2
soooo touching...
bagaimana pengorbanan seorang isteri itu..
dan juga konklusinya CINTA xsemestinya BERSATU !!!

♥ ♥ ♥

CINTA yang berputik sejak KECIL..
Yang disemai dengan rasa KASIH dan SAYANG itu..
Adakah ia CINTA Sejati..?

CINTA selepas PERKAHWINAN itu..
Yang disatukan atas satu akad..
Adakah ia CINTA Sampai MATI..?

Persoalan ini kita kena selami..
Kita kena fahami..
Kita kena sedar..
Apakah yang kita MILIKI itu kurang berbanding yang ingin kita KEJAR..?


~ RENUNGKANLAH ~




Monday, February 21, 2011

Sakit Hati

Mode : Hepi (sepatutnya ) TAPI xhepi >_<

Alhamdulillah
Kami dah berbaik
selepas berbincang dan mendapat kata putus..
TAPI..

hati SAYA still xbole nak hepi..
tatau la kenape..
serabut jew kepala OTAK duk memikirkannya
PADAHAL...
rasanya xpayah pon nak fikir2
TAPI 
ntah kenapa slalu jew wat benda "stupid"
dok MENYAKITKAN hati sendiri..

mmg STUPID laa...

Hari neh SAYA menyakitkan lagi hati SAYA..
buka entry2 yg lepas..
dan tgk KEBAHAGIAAN mereka sebelum neh
patut kew SAYA tgk..
benda tuh sume dah berlalu..
TAPI..
SAYA jew saje menggatalkan diri
nak menyakitkan HATI neh

humm
SAYA akui...
SAYA sangat2 SAKIT HATI !!!!




Friday, February 18, 2011

♪♫ Everytime We Touch ♪♫





I still HEAR UR VOICE when you sleep next to me
I still FEEL UR TOUCH in my DREAMS
FORGIVE ME my weakness
But I don't know why
WITHOUT U it's HARD TO SURVIVE...


'Cause everytime WE TOUCH
I get THIS FEELING
And everytime WE KISS
I swear I could fly
Can't U FEEL MY HEART BEAT FAST
I want this to last
NEED U by my side



'Cause everytime WE TOUCH
I feel the static
And every-time WE KISS
I reach for the sky
Can't U HEAR MY HEART BEAT FAST
I CAN'T LET U GO


Want U in MY LIFE..

Your ARMS are my castle
Your HEART is my sky
They wipe away tears that I cry
The good and the bad times,
We've been through them all
U MAKE  me rise when I FALL


'Cause everytime WE TOUCH
I get this feeling
And everytime WE KISS
I swear I could fly
Can't you feel my heart beat fast
I want this to last
Need U by my side



Cause everytime WE TOUCH
I feel the static
And every-time WE KISS
I reach for the sky
Can't U hear my heart beat so
I can't let U go
WANT U in MY LIFE....


'

Di Antara Kalian

KU aku KU sangat - sangat menginginkanMU
tapi kini KU sedar KU di ANTARA KALIAN
AKU tak mengerti
ini semua harus terjadi

KU akui KU sangat - sangat mengharapkanMU
tapi kini KU sedar KU tak akan bisa
AKU tak mengerti
ini semua harus terjadi


LUPAKAN AKU KEMBALI PADANYA
AKU bukan SIAPA - SIAPA untukMU
KU CINTAI MU tak bererti bahwa
KU harus MEMILIKIMUselamanya


KU akui KU sangat - sangat menginginkanMU
tapi kini KU sedar KU di  ANTARA KALIAN
AKU tak mengerti
ini semua harus terjadi




Monday, February 14, 2011

Nothings 2 SaY







under RECONSTRUCTION .................


I WiLL TRY....

 ~ THaNk You ~

Saturday, February 12, 2011

MenyesaL

Mode : SaD >_<

SAYA harap SAYA masih boleh betulkan keadaan..
Tolonglah dgr penjelasan SAYA
Kenapa & mengapa SAYA berbuat begitu
SAYA janji SAYA xakan tanya lagi..
SAYA janji SAYA xwat lagi..
SAYA menyesal...
SAYA merayu...

Tolonglah dengar...
Tolonglah beri peluang...
Tolong lah...

>_<









Friday, February 11, 2011

Ayong masuk Hospital (Part 3)..!!!

~ Alhamdullillah ~

Syukur ke hadrat ilahi..
akhirnya ayong da boleh balik umah..
kesian plak tgk BELIAU duk mengadu kesakitan..
hummm...
nak wat cne kan..bnda da jadi...
tapi seriously scary gile tgk besi yg mencocok kat dalam tangan BELIAU
Xlalu makan seminggu aku dibuatnya..
Patut la aku xleh jadi nurse..
argghhh kalu jadi pon xmungkin aku leh tahan

So..aku nak share dgn korang sedikit gambo2 yg membuatkan aku Xleh tido malam..
Xlalu makan..sbb takot hu3..

neh gambo xray keadaan besi or dawai (aku pon xbape ariff ttg neh)
kat dalam tgn anak sedara aku neh..


rupa tangan BELIAU selepas besi tersebut dimasukkan
hishhh sakit oiiiiii.....
neh la anak sedara aku
kesian BELIAU
hummm

OK sampai disini sahaja
KISAH ayong Masuk Hospital..
dari part 1 - part 3
(konon2 kronology la)
heheh


~ Sekian ~





Thursday, February 10, 2011

HaRi yang PENAT !!!

Mode : PENAT la sangat ~

Dis Morning SAYA meng "update" di ofis..
Pagi neh tetiba LIFE bertukar menjadi seorang suri rumah tangga plak

Pagi2 lagi..bangun awal..
(mengantuk sangat)

6.00 a.m ~ siapkan breakfast..
7.00 a.m ~ kejutkan Aiman (my nephew) bangun, mandi, siap2..
7.30 a.m ~ hantar Aiman ke sekolah
7.45 a.m ~ Balik bersiap2 nak ke ofis
8.15 a.m ~ At opis (OMG..lambat gile..cm opis bapak aku lak)

Soooo tired ^_^
But OK laa...first time rasa cam suri rumah..
Sume neh disebabkan my mom stay at hospital
sbb jaga AYONG kat hospital..
(baru lepas operation for da 2nd time)

Not Bad..
Bila lagi nak belajar kan...
Xlama lagi masanya TIBA 

^_^







Tuesday, February 8, 2011

Cousin Wedding

Last week sangat2 Bz with
My Cousin Wedding..
Seminggu berkampung kat umah BELIAU
settlekan ape yg patut..

Alhamdulillah Majlis berjalan dgn lancar
walupon ade yg X perfect !
Tapi Quite OK la...

~ So..juz wanna share some moments with u all ~

 (sesudah berinai)

( pengantin before make up)

(after 1 hours ~ hasilnya )

(cantik)

(bersama suami tercinta)

( cantik )

(sedara mara yg hadir)

(with my cousin ~ una)
xtvt menghabiskn lauk knduri hihi


~ Selamat Pengantin Baru ~
Semoga Bahagia hgga ke hujung nyawa

~AMIN~








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...