THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

.

.

.

.

Saturday, June 9, 2012

Dia dan BBM


" Please BBM me..im so bored "

Terkedu sorang2 aku membaca STATUS mamat sorang ni
Orang pakai BB ko pon nak
Kadang2 rase nak gelak pon ada
At first temankan beliau membeli bb pernah juga aku suarakan

" Beb ape sbb utama ko beli BB? "

" Ntah, xda alasan..sj beli sbb aku bosan kat office..."

OK alasan sgt xmunasabah..sedangkan boleh je on9 by PC
or hp lama beliau juga boleh je nak bertenet...

Aargghh sudah la kau..ke nak mengayat awekss..hahaha ALASAN...
Eh asal aku nak melenting pulak..lantak la..BUSY BODY plak aku neh


tuttt..tuttt

bunyi nada dering..

" Aku bosan "

" Xda org nak bbm dgn aku "


******

HAHAHAHAHA

nak BBM dgn aku rupanya
cakap le awal2 
heeee OK aku tgh ( P.E.R.A.S.A.N) oopss !!!!


p/s : rase cam ntah pape jek entry neh..actually sy tgh bosan xde buat pape...!!!!! K BYE


Sunday, June 3, 2012

Become A BABY sitter :)


Ooopss rasanya cam xberapa nak sesuai TAJUK nye
Not a baby sitter sbb budak2 neh dah besar ~ haha
bukan baby lagik..dah boleh berjalan berlari dah haa

So..a whole day sy bawak anak2 buah sy berjalan2 
Seronok juga keluar dgn dieorg
Sumtime rase berada di zaman kebudak budakkan
Hilang semua TENSION 

So bawa dieorang mandi2 dekat Gua Kelam
Best sgt musim2 panas lepak dekat sana
Actually at first place, takot juga nak ke sana
sbb dieorg duk bising2 penyakit kencing tikus skrg
so semua kawasan air terjun / sungai di kuarantin

sampai kat sana byk je org
so tanpa was2 mandi jela..tapi takot tuh still ade..

my nephew & niece
front to back : aiman, owit, balqis

owit

:)


Petang nye pulak..Jalan2 kat Tasik Melati
Bawa dieorang main playground
Penat jugak melayan budak2 neh
Haish cmne nak jadi mak org neh hahaha


anak buah sy yg sulung
ayong a.k.a hanim

Achu yg sangat PENAT
melayan kerenah anak2 buah
ngeeee :)

ALHAMDULILLAH..
seminggu di kampung dimanfaatkan sebaik mungkin
OK cuti next time achu bawak jenjalan lagi ye
hehehe


sekian 



Friday, June 1, 2012

Kenduri Kahwin Lagi....


Today's entry about MY BEST FRIENDS wedding
OMG ~ satu persatu kawan sy dah melangkah ke alam rumah tangga
How about me??
Dont know yet..
Who's know ?
JODOH di tangan ALLAH yg maha ESA
Bak kata Ustaz Azhar Idrus
" Setiap manusia telah di tetapkan jodohnya sejak berumur 4 bulan dlm kandungan ibunya "

Sy hanya boleh menunggu & berdoa
semoga dikurniakan JODOH yg terbaik 
AMIN ..


********

So, berbalik kpd wedding my best friends,
Actually majlis pada rabu lepas 30/05/2012
tapi di sebabkan kesibukan sy xsempat nak update.

p/s : to Hairiza dan pasangannya Hadi
SELAMAT PENGANTIN BARU
SEMOGA BAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT


Hairiza & Hadi
sama cantik sama padan

:)

 left to right : unknown, me, hadi , hairiza, mcda, aya


Sekian :)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...