THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

.

.

.

.

Saturday, September 22, 2012

STOP smoking !!!

Assalamualaikum 
Salam sejahtera

Dah lama rasanya tidak menulis di sini
Now im back..

Dah lain rasanya bila bergelar tunangan orang
Laptop malas nak bukak, malas nak beronline, malas nak ber chatting hehe
Haishhh ape nak jadi neh, bytheway pape pon hati senantiasa teringat kat blog neh

So, topic for this entry..HOW TO STOP SOMEBODY FROM SMOKING
specially for heavy smokers....


my situation :
sangatttttttt stresssss
dgn tunang sy, yg sgt2 kuat merokok
bytheway sy takde la kongkong die supaya tak merokok,
sy tak nak la die anggap sy queen control..TAPI for health semua org tahu merokok membahayakan kesihatan..OMG dah tak tahu nak ceramah ape dekat beliau

Pagi petang siang malam...mesti merokok..
Actually sy memang tidak suka kpd perokok ( before this)
at LAST..my future husband seorang perokok tegar 
HAHAHAHA padan muka AKU !!!!!

Pernah sy sembunyikan rokok beliau..
Then die beli baru
OMG ~ SGT tak tahu nak buat ape

PLEASE somebody give me some tips ??????

 NEED some advices......



Saturday, September 1, 2012

My E Day

Assalamualaikum wbt..
Dah lama xon lappy, baru skrg dapat ber"ONLINE"
So rasanya tidak terlambat utk sy post di sini
Majlis pertunangan sy yg berlangsung pada hari raya kedua

ALHAMDULILLAH
semuanya berjalan dgn lancar dgn izin dariNYA
Hopefully hubungan kami kekal hingga ke jinjang pelamin
dan juga kekal hingga ke akhir hayat hendakNYA
Amin.....

p/s : btw THANXS alots utk mereka2 yg memeriahkan majlis
kwn2 yg sudi dtg
sedara mara yg sudi memeriahkan suasana
special photographer merangkap my cousin abg man
make up dan pelamin from Noura Boutique

THANXS alots.....guys













*******

Hopefully semua yg di rancang berjalan dgn lancarnya
dan juga dgn izin dariNYA
Amin (^_^)




THE END



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...