THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

.

.

.

.

Tuesday, June 25, 2013

D'Ayu Collection Kangar, Perlis

Assalamualaikum w.b.t

Next ENTRY for today..nak promote kat all members and blogger 
yg sempat singgah ke PAGES sy yg x seberapa neh..

Silalah kunjungi butik kami " D'Ayu Collection "
bertempat di No 3, Jalan Raja Muda , Bintong, Kangar Perlis

  • Kepada mereka2 yg nak dapatkan baju kurung, jubah moden, pakaian muslimah dan jubah blouse boleh kunjungi kami, kami menawarkan HARGA YG MENARIK dan BERPATUTAN.



  • D'Ayu Collection juga ada menjual pakaian kanak-kanak dan bayi bermula dari umur 1 bulan sehingga 7 tahun. Kasut kanak - kanak juga di tawarkan dgn HARGA MENARIK.



****Untuk tempahan melalui ONLINE juga boleh :
Sila layari facebook kami : www.facebook.com/DAyuCollection

****Sebarang pertanyaan / tempahan boleh hubungi di number :
 012 - 4194493 ( Ayu)   017 - 4667121 (Wani )




Ini DIARI HATI saya

Assalamualaikum wbt...
dan salam 1 Malaysia utk semua bloggers yg membaca...

ENTRY kali ini di create utk reply kpd beberapa pendapat yg dikemukan kpd sy sebelum ini..
Thanxs a lot for all ur comments 
Actually tertubuhnya blog ini pada tahun 2006 dimana masa tuh sy rasa sgt sunyi dan x tahu nak luahkan RASA HATI pada sape..

so sy CREATE this blog suka2 
  • Untuk UPDATE apa yg berlaku dlm hidup sy

  • Untuk berkongsi rasa SUKA dan DUKA sy

  • Untuk bercerita PENGALAMAN sy  

  • Dan juga apa yg saya SUKA dan TIDAK suka

JUST FOR FUN, tidak ada kena mgena dgn yg hidup atau yg sudah tiada
like MY DAILY DIARY...

so, to some people yg x suka nak baca atau lihat
i'm just OKAY
itu opinion korang la...
saya terima kritikan itu secara terbuka..its OKAY
maybe itu idea bernas awak..
InsyaALLAH after this sy akan cuba menulis lebih byk FAKTA dari AUTA

Bytheway THANXS for viewing my pages..

Happy visiting :D

*******


Monday, June 3, 2013

R.E.S.I.G.N.E.D

oHH im a FULLTIME housewife ????
Tak pernah termimpikan utk menjadi suri rumah before this
But currently yes i am.

already resigned on 31st May 2013
after submit resign letter, pusing blakang dlm hati rase mnyesal yg amat2 sangat
betol ke tidak ? betol ke tidak ? CONFUSE !!!!
kuatkan diri ~ INI JALAN YG SAYA PILIH


*********

Baru 3 hari resign but admit it sy dah mula rasa bosan stay kat rumah
Oh men ! xtau nak buat apa
RINDU kerja saya, RINDU officemate , RINDU workstation sy,

APA BOLEH BUAT ??
life must go on
maybe ada hikmah di sebaliknya
cuti buat sementara waktu,

after this finding for a new JOBS !!!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...