THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

.

.

.

.

Sunday, November 27, 2011

Best Moments in My Life !


Teringat incident selasa lepas 22 November
di mana time lunch hours.
as usual beliau akan datang and kiteorg akan pergi lunch together
xtau nape tetiba hari tuh nampak die semacam je
cam ade sumthin yg d sembunyikan.

sampai kat kedai makan Mutiara depan Komtar.
order makan & minum.
tapi beliau xnak makan.
PELIK..
at last aku makan sensorg.
baru nak jamah sepinggan maggie goreng yg sgt2 sedap tuh..
tetiba.....

"U..Kita kawen jom !!! "

terkedu aku dgr persoalan tuh..
aku mimpi ke? he proposed me?
OMG...pmpn mane yg xsuka bila org yg kita syg soal kita cmtuh kn.
aku suka tapi xtau nak reply cmne.

perkataan yg keluar dari mulut aku...

" Nanti kite bincang lain k " !!!


so..bincang punya bincang..
dah ade kata persetujuan..



********

Ya Allah..
Kau permudahkanlah segalanya..
andai benar jalan yg aku pilih ni Ya allah ~~




Saturday, November 26, 2011

Gangguan Dari Dunia Lain..Percayakah???

Lama rasenya xmenulis di sini...FINALLY IM BACK...!!!

Alhamdulillah..aku sangat2 bersyukur atas kesempatan yg diberikan oleh ALLAH s.w.t.
Terima kasih kerana still berikan peluang utk aku menikmati kehidupan ini Ya Allah.
Terima kasih kerana kau sihatkan kami berdua Ya Allah.
Terima Kasih kerana kau bebaskan kami dari segala gangguan Ya Allah..
Peliharalah kami AMIN !!!!


Gangguan..??
Sukar nak percaya kan..sbb kita xnampak ape yg jadi. Namun hanya org2 yg merasainya sj dpt bayangkan maksud d sebalik gangguan tersebut.
Namun yg pasti selepas ape yg jadi, mmg byk hikmahnya.

Hampir sebulan aku dan beliau hidup xtentu arah..
dgn misteri misteri yg kami sendiri xdapat nak rungkaikan.
kejadian aneh, pelik, sangat2 menakutkan,
teori seorg doctor di zaman moden pon xboleh nak nyatakan penyakit yg dialami
humm..sesungguhnya ya allah..
hanya kau yg MAHA MENGETAHUI..

percaya atau tidak..?
semua itu terletak di tangan masing2.
seharusnya kita perlu percaya adanya mereka kerana mereka juga makhluk Allah
namun kita xperlu takut dgn mereka..
mereka bukan segala galanya...


aku pasrah Ya Allah
ada hikmah di sebalik semua neh..
dan aku bersyukur kepada MU Ya Allah..
Kau temukan aku dgn dia..
 di sebalik perkenalan ini aku dah byk belajar mengenal erti kehidupan

TerimaKasih Ya Allah..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...