THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

.

.

.

.

Thursday, April 24, 2014

Misteri Ketukkan itu


24-04-2014, 4.55 p.m.

Assalamualaikum & Salam 1Malaysia to all bloggers & readers

Hari ini punya ENTRY nak bercerita dengan korang satu kisah misteri yang mengganggu sy & hubby dua tiga hari kebelakangan ni.

Kisah bermula di rumah mertua sy. OK macam ni. After kawen, officially sy menetap di rumah suami bersama-sama dgn familinya. Belum ada rezeki untuk berpindah nak menetap berdikari lagi. InsyaAllah berharap agar doa kami diperkenankan olehNYA. Amin !

Alkisah misterinya bermula di sini. Sy tak tau nak cakap mcm mana. Mungkin perasaan sy jer. Tapi kalau nak diikutkan dah berkali-kali sy alami situasi ni berulang kali.

Setiap kali sy mandi (bilik air dlm bilik) sy akan dengar ketukkan yang kuat sangat pada pintu bilik kami. So sy pun keluar dari bilik air, and bergegas ke pintu bilik untuk buka kalau2 ada orang yg ketuk. And ternyata memang xda orang. Mula2 sy cuba sedapkan hati cakap mungkin ada org ketuk atau perasaan sy jer. Tapi situasi ni berlaku setiap hari. Kebetulankah??? atau Perasaan sy kah???

Kadang2 naik giler memikirkan apa yg jadi sebenarnya.
Bila sy usulkan cerita ni pada suami, dia akan advice untuk lupakan je, sy ni fikir banyak sangat. Sy sedar dia xnak sy fikir yg bukan2 disebabkan sy ni lemah orangnya. Byk kali histeria, and macam2 lagi la...So sy follow je la..

Tapi kebelakangan ni jugak, hubby asyik merungut, dia cakap bila masuk bilik, terasa macam sy memanggil nama dia, dia toleh memang xda sapa-sapa, and pada masa yg sepatutnya sy memang xda kat rumah (pergi keja).

Misteri sangat kejadian2 macam ni.
Apa yang sy tau, berdasarkan pengalaman2 sebelum ni memang sy tahu kewujudan makhluk2 lain disekeliling kita, tapi sy berharap sangat tiada sebarang gangguan terhadap kami yang boleh memudaratkan hubungan kami.

Mohon ALLAH swt jauhkan segala musibah berkenaan.
AMIN.



p/s : rasa tenang hati dapat luah cerita apa yg sy rasa sbb bila cerita kat hubby dia xnak sy fikir sgt. stress >_<



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...